|

Search
Close this search box.

Projekt i realizuar nga:

drejtesiasot.com justice today drejtesia sot rolpik.org website logo

Caktohet masa e ndalimit ndaj pesë të dyshuarve për dhunë në familje

Me vendim të Prokurorit të Shtetit, pesë personave të dyshuar për dhunë në familje u është caktuar masa e ndalimit prej 48 orëve. Dy të dyshuarve të parë, kjo masë u është caktuar me faktin se kishin sulmuar fizikisht familjarin e tyre në Obiliq. I arrestuari i tretë është nga komuna e Vitisë dhe i… Continue reading Caktohet masa e ndalimit ndaj pesë të dyshuarve për dhunë në familje

Arrestohet personi që nuk përfilli urdhërin mbrojtës të gjykatës

Policia e Kosovës njofton se gjatë ditës së djeshme ka arrestuar një person në Ferizaj nën dyshimin se nuk ka përfillur urdhërin mbrojtës të gjykatës. Sipas Policisë, i dyshuar në gjendje të dehur nuk e ka përfill urdhërin mbrojtës të gjykatës më të cilin i ishte ndaluar që t’i afrohej bashkëshortes së tij. Lidhur me rastin… Continue reading Arrestohet personi që nuk përfilli urdhërin mbrojtës të gjykatës