|

Search
Close this search box.

Projekt i realizuar nga:

drejtesiasot.com justice today drejtesia sot rolpik.org website logo

Përfundon shqyrtimi gjyqësor ndaj të akuzuarit për Keqpërdorim të informatës zyrtare

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë – Departamenti i Krimeve të Rënda, ka përfunduar shqyrtimi gjyqësor kundër të pandehurit Xhemajl Syla i cili akuzohet për veprën penale: Keqpërdorim i informatës zyrtare. Sipas aktakuzës, Xhemajl Syla akuzohet se më 5 dhjetor 2018, si person zyrtar, udhëheqës i Divizionit për mbështetje të bizneseve dhe zhvillimeve regjional në Ministrinë… Continue reading Përfundon shqyrtimi gjyqësor ndaj të akuzuarit për Keqpërdorim të informatës zyrtare

Mbahet seanca ndaj ish-ushtruesit të detyrës së Sekretarit të MI-së

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë, është mbajtur seanca e shqyrtimit gjyqësor në çështjen penale ndaj të pandehurve – ish-ushtruesi i detyrës së Sekretarit të Përgjithshëm në Ministrinë e Infrastrukturës (MI), Nebih Shatri, ish-drejtori i Departamentit të Automjeteve në MI, Kadri Krasniqi dhe ish- Këshilltarit Politik në MI, Pjetër Ndou. Kryetarja e trupit gjykues, gjyqtarja Fatime… Continue reading Mbahet seanca ndaj ish-ushtruesit të detyrës së Sekretarit të MI-së

Dështon të mbahet seanca e shqyrtimit gjyqësor ndaj ish-Kryetarit të Komunës së Malishevës dhe të tjerëve

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë ka dështuar të mbahet seanca e shqyrtimit gjyqësor në rastin ku ish-kryetari i Komunës së Malishevës Ragip Begaj së bashku me zyrtarë tjerë akuzohen për korrupsion, shpërlarje të parave dhe mashtrim. Kryetari i trupit gjykues Vesel Ismaili në fillim të seancës konstatoi se nuk ka kushte ligjore për mbajtjen e… Continue reading Dështon të mbahet seanca e shqyrtimit gjyqësor ndaj ish-Kryetarit të Komunës së Malishevës dhe të tjerëve