|

Search
Close this search box.

Projekt i realizuar nga:

drejtesiasot.com justice today drejtesia sot rolpik.org website logo

Deklarohen të pafajshëm dy të akuzuar për rastin e Subvencioneve

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë, Departamentin Special, me gjyqtare Valbona Selimaj, sot është mbajtur seanca e shyqrtimit fillestar për të akuzuarit Hasan Maxharraj dhe Luan Statovci, të akuzuar për veprën penale “Marrje Rryshfeti”, nga neni 421 i Kodit Penal të Republikës së Kosovës. Pas leximit të aktakuzës nga Prokurori i Prokurorisë Speciale, Dren Paca, të… Continue reading Deklarohen të pafajshëm dy të akuzuar për rastin e Subvencioneve

Dështon seanca e shqyrtimit gjyqësor ndaj të akuzuarve për Keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe Falsifikim të dokumenteve

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë gjatë ditës së djeshme ka dështuar seanca e shqyrtimit gjyqësor ndaj të akuzuarve Artan Ferati dhe Besnik Beshi të cilët po akuzohen për veprat penale Keqpërdorim i detyrës zyrtare dhe Falsifikim i dokumenteve. Av.Florent Latifaj theksoi se dëshmitari F.H sipas mbrojtjes nuk mundet të dëgjohet në këtë shqyrtim gjyqësor sepse… Continue reading Dështon seanca e shqyrtimit gjyqësor ndaj të akuzuarve për Keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe Falsifikim të dokumenteve

Paraqesin mbrojtjen tre të akuzuar në rastin ‘Toka’

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë, Departamentin Special, me trup gjykues, Arben Hoti, në cilësi të kryetarit, Lutfi Shala dhe Mentor Bajraktari, në cilësi të anëtarëve, sot më datë 23 Maj 2024, është mbajtur seanca e shqyrtimit gjyqësor për rastin “Toka”, me 18 të akuzuar, Azem Syla, Shaban Syla, Shpresim Uka, Ramadan Uka, Arton Vila, Avdurrahman… Continue reading Paraqesin mbrojtjen tre të akuzuar në rastin ‘Toka’

Dështon seanca ndaj të akuzuarve për Keqpërdorim të pozitës zyrtare

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë ka dështuar seanca e shqyrtimit gjyqësor ndaj të akuzuarve Faton Gurguri, Endi Bujupi, Visar Xhekaj dhe Martin Biserov, të cilët po akuzohen për veprën penale “Keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar”. Avokati mbrojtës i të akuzuarit Faton Gurguri Av. Sevdaim Zejnullahu theksoi se i akuzuari gjendet jashtë vendit dhe ka… Continue reading Dështon seanca ndaj të akuzuarve për Keqpërdorim të pozitës zyrtare

Dështon të mbahet seanca në rastin e 11 të akuzuarve për shpërthimet me granata në dy lokale në Prishtinë dhe Mitrovicë

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë ka dështuar të mbahet shqyrtimi gjyqësor i radhës, ku Lundrim Beqiri, Bekë Salihaj, Adhurim Krasniqi, Valdrin Beqiri, Arianit Pllana, Kreshnik Kurti, Fidan Cakolli, Adnan Murtezi, Gentrit Ismajli, Diar Raçi dhe Egzon Cakolli po akuzohen për disa vepra penale, në lidhje me shpërthimin me granata në lokalet ‘Riza Hair Salon’ dhe… Continue reading Dështon të mbahet seanca në rastin e 11 të akuzuarve për shpërthimet me granata në dy lokale në Prishtinë dhe Mitrovicë

Dështon të mbahet gjykimi në rastin e të akuzuarve për Korrupsion dhe organizim të lojërave të fatit

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë – Departamenti Special, ka dështuar të mbahet shqyrtimi gjyqësor, në rastin ndaj të pandehurve Skënder Fetaj, Ramadan Latifi, Driton Haxhijaj, Arian Kastrati, Burim Ismajli, Ramadan Ibishi, Selatin Hoxha dhe Fisnik Ibishi, të cilët po akuzohen për veprat penale “Zbulimi i fshehtësisë zyrtare”, “Organizimi i skemave piramidale dhe bixhozit të paligjshëm”… Continue reading Dështon të mbahet gjykimi në rastin e të akuzuarve për Korrupsion dhe organizim të lojërave të fatit

Dështon të mbahet seanca në rastin e 18 të akuzuarve për Krim të organizuar

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë, ka dështuar të mbahet seanca në rastin e 18 të akuzuarve të cilët akuzohen për kontrabandim të mallrave nga Serbia në Kosovë. Në seancën e sotme mungoi i akuzuari Besnik Istrefi, për të cilin mbrojtësi i tij Imer Ahmetaj deklaroi se nuk është në dijeni për arsyet e mungesës së… Continue reading Dështon të mbahet seanca në rastin e 18 të akuzuarve për Krim të organizuar

Dështon seanca e shqyrtimit gjyqësor në rastin ‘Toka’

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë, Departamentin Special, me trup gjykues, Arben Hoti, në cilësi të kryetarit, Lutfi Shala dhe Mentor Bajraktari, në cilësi të anëtarëve, sot më datë 22 Maj 2024, ishte paraparë të mbahej seanca për rastin “Toka”. Megjithatë në konstatimin e prezencës së palëve, kanë munguar mbrojtësit e të akuzuarve Shaban Syla dhe… Continue reading Dështon seanca e shqyrtimit gjyqësor në rastin ‘Toka’

Dështon seanca e shqyrtimit gjyqësor në rastin “Stenta 3”

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë, ka dështuar të mbahet seanca e shqyrtimit gjyqësor, ndaj të akuzuarve Ali Hocaoglu, Mahmut Çakmak, Raif Çavolli, Borche Petrovski, Shpend Elezi, Blerim Zuna, Abdullah Tuna, Astrit Bakiqi, Driton Sylejmani, Arton Beqiri dhe Lulzim Brovina. Në këtë seancë mungoi Prokurorja e Shtetit Arbresha Shala për shkak të gjendjes shëndetësore dhe i… Continue reading Dështon seanca e shqyrtimit gjyqësor në rastin “Stenta 3”

Aprovohet nxjerrja e ekspertizës së re për rastin e të akuzuarve për përvetësim në detyrë dhe hyrje në sisteme kompjuterike

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë, Departamentin Special, me trup gjykues Vesel Ismaili, në cilësi të kryetarit, Violeta Namani dhe Kujtim Krasniqi, në cilësi të anëtarëve, është mbajtur seanca për të akuzuarit Mendim Sojeva dhe Ganimete Gashi – Ahmeti. Në hyrje të seancës, Prokurori nga Prokuroria Speciale, Burim Çerkini, deklaroi që Prokuroria ende ka dilema lidhur… Continue reading Aprovohet nxjerrja e ekspertizës së re për rastin e të akuzuarve për përvetësim në detyrë dhe hyrje në sisteme kompjuterike