|

Search
Close this search box.

Projekt i realizuar nga:

drejtesiasot.com justice today drejtesia sot rolpik.org website logo

Dëgjohet një dëshmitar bashkëpunues ndaj të akuzuarit për Marrje ryshfeti

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë- Departamenti Special, është mbajtur shqyrtimi gjyqësor ndaj të akuzuarit Salih Kelmendi për veprën penale “Marrje Ryshfeti”, në rastin e njohur si Subvencionet 1. Kryetari i trupit gjykues Kujtim Krasniqi ka konstatuar se prezent në këtë seancë kanë qenë Prokurori i Prokuroris Speciale Safet Halimi, i akuzuari me mbrojtësin e tij… Continue reading Dëgjohet një dëshmitar bashkëpunues ndaj të akuzuarit për Marrje ryshfeti

Dështon të mbahet seanca e shqyrtimit gjyqësor në rastin e gjykimit ndaj ish-kryetarit të Komunës së Leposaviqit dhe të tjerëve

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë ka dështuar të mbahet seanca e shqyrtimit gjyqësor në rastin e gjykimit për korrupsion dhe krim të organizuar ndaj ish-kryetarit të Komunës së Leposaviqit Dragan Jabllanoviq dhe të tjerëve. Gjyqtarja e rastit Violeta Namani konstatoi se në mungesë të të akuzuarit Mensur Rama, si dhe të mbrojtësve Imer Beka dhe… Continue reading Dështon të mbahet seanca e shqyrtimit gjyqësor në rastin e gjykimit ndaj ish-kryetarit të Komunës së Leposaviqit dhe të tjerëve

Deklarohen të pafajshëm të akuzuarit për Keqpërdorim dhe Mashtrim në Prokurim Publik

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë, Departamentin për Krime të Rënda, me gjyqtar Gëzim Ademi, sot më datë 10 Maj, është mbajtur shqyrtimi fillestar për të akuzuarit Bujar Shkodra, Sabit Makiqi dhe Bashkim Hasanaj, të akuzuar për veprën penale “Keqpërdorimi dhe mashtrimi në prokurim publik”, nga neni 415 i KPRK-së. Pas leximit të aktakuzës nga Prokurori… Continue reading Deklarohen të pafajshëm të akuzuarit për Keqpërdorim dhe Mashtrim në Prokurim Publik