|

Search
Close this search box.

Projekt i realizuar nga:

drejtesiasot.com justice today drejtesia sot rolpik.org website logo

Mbahet mbledhja e Komisionit hetimor parlamentar në lidhje me rastet e dhunës seksuale dhe dhunës në familje

Në Kuvendin e Republikës së Kosovës është mbajtur mbledhja e Komisionit hetimor parlamentar në lidhje me rastet e dhunës seksuale dhe dhunës në familje. Kryesuesja e këtij Komisioni Albana Bytyqi, prezentoi statistikat e vitit të fundit mbi dhunën seksuale dhe dhunën në familje. Formimin e këtij komisioni e kundërshtoi anëtarja Ariana Musliu Shoshi, duke e… Continue reading Mbahet mbledhja e Komisionit hetimor parlamentar në lidhje me rastet e dhunës seksuale dhe dhunës në familje

Shpallet Aktgjykimi tek rasti “Subvencionet 3”

Sot, Gjykata Themelore në Prishtinë shpalli aktgjykimin ndaj katër të akuzuarve për veprat penale “Dhënie ryshfeti”, ‘Mashtrim me subvencione’, ndihmë në kryerjen e veprës penale “Dhënie ryshfeti” dhe ndihmë në kryerjen e veprës penale ‘Mashtrim me subvencione’, sipas aktakuzës së Prokurorit special Rafet Halimaj, e të cilët kishin pranuar fajësinë për veprat penale që akuzohen.… Continue reading Shpallet Aktgjykimi tek rasti “Subvencionet 3”

Anulohet seanca në rastin “Veteranët”

Është anuluar seanca e rigjykimit në rastin “Veteranët”, e cila ishte e planifikuar të filloj sot në Gjykatën Themelore në Prishtinë- Departamentin për Krime të Rënda. Shkak për anulimin e kësaj seanca, sipas gjyqtarit Gazmend Bahtiri, ishte mungesa e Prokurorit të Prokurorisë Speciale Valdet Gashi, i cili gjendet jashtë vendit në udhëtim zyrtar, me ç’rast… Continue reading Anulohet seanca në rastin “Veteranët”