|

Search
Close this search box.

Projekt i realizuar nga:

drejtesiasot.com justice today drejtesia sot rolpik.org website logo

Ferizaj-Ndalohet një person i dyshuar për “Keqpërdorimi i pozitës apo autoritetit zyrtar” dhe “Falsifikimi i dokumentit zyrtar”

Prokuroria Themelore në Ferizaj-Departamenti i Krimeve të Rënda, ka ndarë një komunikatë për media dhe opinion publik si më poshtë: “Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti i Krimeve të Rënda njofton opinionin publik se me vendim të Prokurorit të Shtetit, ka ndaluar një (1) person të dyshuar me inicialet B.Xh., – ish zyrtar i Gjendjes Civile… Continue reading Ferizaj-Ndalohet një person i dyshuar për “Keqpërdorimi i pozitës apo autoritetit zyrtar” dhe “Falsifikimi i dokumentit zyrtar”

Lirohen nga akuza 36 mjekët e akuzuar në rastin “Stenta 2”

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë- Departamentin Special është mbajtur shpallja e aktgjykimit ndaj 36 mjekëve të akuzuar për veprat penale: Keqpërdorimi i pozitës apo autoritetit zyrtar si dhe marrje të ryshfetit. Të akuzuarit Gani Bajraktari, Afërdita Selmanaj, Hamza Selmani, Ismajl Avdimetaj, Sali Shala, Nehat Rexhepaj, Agron Besimi, Petrit Ademaj, Bajram Mziu, Agron Leka, Driton Miftari,… Continue reading Lirohen nga akuza 36 mjekët e akuzuar në rastin “Stenta 2”

Shtyhet gjykimi ndaj të akuzuarve për krim të organizuar

Ka dështuar të mbahet seanca e shqyrtimit gjyqësor në Gjykatën Themelore në Prishtinë- Departamentin Special, ku të akuzuarit Fatmir Musliji dhe Brahim Xhemajli, pritej të gjykoheshin për veprën penale: Krimi i organizuar lidhur me veprën penale Blerja, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar e narkotikëve të rrezikshëm dhe substancave psikotropike. Shkak për shtyrjen e kësaj… Continue reading Shtyhet gjykimi ndaj të akuzuarve për krim të organizuar

Ferizaj-Arrestohet i dyshuari për dhunë ndaj nënës dhe motrës së tij

Nga raporti i policisë së Kosovës është raportuar se në regjionin e Kaçanikut është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar, pasi që ka ushtruar dhunë psikike ndaj nënës dhe motrës së tij, i njëjti ka dëmtuar edhe mobilet e shtëpisë. Me vendim të prokurorit i dyshuari është dërguar në mbajtje. Ndryshe nga ky raport janë raportuar edhe… Continue reading Ferizaj-Arrestohet i dyshuari për dhunë ndaj nënës dhe motrës së tij

Arrestohen të dyshuarit për Keqpërdorim të pozitës zyrtare

Nga raporti i 24 orëve të fundit të Policisë së Kosovës, raportohet se është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar zyrtar i ATK-së, pasi që dyshohet që ka keqpërdorur pozitën e tij zyrtar. Me vendim të prokurorit i dyshuari është dërguar në mbajtje. Me një rast tjetër të kësaj vepre penale është edhe komuna e Gjilanit… Continue reading Arrestohen të dyshuarit për Keqpërdorim të pozitës zyrtare