|

Search
Close this search box.

Projekt i realizuar nga:

drejtesiasot.com justice today drejtesia sot rolpik.org website logo

Është dhënë fjala përfundimtare ndaj të akuzuarve për Korrupsion

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë – Departamentin për Krime të Rënda është dhënë fjala përfundimtare në rastin e të Akuzuarve Naim Shasivari dhe Nexhmije Krasniqi të cilët akuzohen për Keqpërdorim të Pozitës apo autoritetit zyrtar. Sipas Aktakuzës së Prokurorisë, Naim Shasivari dhe Nexhmije Krasniqi po akuzohen se në cilësinë e personave zyrtar përkatësisht në Arkivin… Continue reading Është dhënë fjala përfundimtare ndaj të akuzuarve për Korrupsion

Vazhdon shqyrtimi gjyqësor ndaj ish-zyrtares së BE-së për Keqpërdorim të autoritet apo pozitës zyrtare

Sot në Gjykatën Themelore në Prishtinë në Departamentin Special u mbajt seanca ndaj të akuzuarës Albina Nura e cila akuzohet nga Prokuroria Speciale për veprën penale: Keqpërdorim të autoritetit apo pozitës zyrtare dhe për Konflikt të interesit. Kryetari i trupit gjykues Vesel Ismajli konstatoi se të pranishëm në sallë ishin prokurori Naim Abazi, e akuzuara… Continue reading Vazhdon shqyrtimi gjyqësor ndaj ish-zyrtares së BE-së për Keqpërdorim të autoritet apo pozitës zyrtare

Dëgjohet dëshmitari në rastin e Keqpërdorimit dhe Mashtrimit në prokurimin publik 

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë është mbajtur seanca e shqyrtimit gjyqësor në rastin ku Fehmi Raçi, në cilësinë e pronarit të kompanisë “Euro Comerc” po akuzohet për mashtrim në prokurim publik, në tenderin e shpallur nga Korporata Energjetike e Kosovës (KEK). Në seancën e sotme u dëgjua dëshmitari B.R, zyrtar i lartë i prokurimit në… Continue reading Dëgjohet dëshmitari në rastin e Keqpërdorimit dhe Mashtrimit në prokurimin publik