|

Search
Close this search box.

Projekt i realizuar nga:

drejtesiasot.com justice today drejtesia sot rolpik.org website logo

Dëgjohen 5 dëshmitarë në rastin ndaj mjekut ortoped i akuzuar për Korrupsion

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë, të martën janë deklaruar pesë dëshmitarë në rastin e mjekut ortoped Sabit Sllamniku,  i cili në cilësinë e personit zyrtar po akuzohet se në dy raste kishte kërkuar nga 100 euro për secilin nga anëtarët e komisionit, përkatësisht shumën prej 300 euro, në emër të vlerësimit të shkallës së invaliditetit.… Continue reading Dëgjohen 5 dëshmitarë në rastin ndaj mjekut ortoped i akuzuar për Korrupsion

Shpallet aktgjykim lirues ndaj të akuzuarve për Krim të organizuar

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë – Departamentin Special është shpallur aktgjyimi ndaj të akuzuarve Dalip Brahimi, Ismet Salihu, Bujar Gërbeshi, Lulzim Berisha dhe Rrahim Brahimi, të akuzuar për Fajde, Krim të organizuar dhe Detyrim. Në aktgjykimin e shpallur nga trupi gjykues në krye me gjyqtarin Kujtim Krasniqi, të akuzuarit Dalip Brahimi, Ismet Salihu, Bujar Gërbeshi,… Continue reading Shpallet aktgjykim lirues ndaj të akuzuarve për Krim të organizuar

Është dhënë fjala përfundimtare në rastin e Përmbarueses Private dhe dy të akuzuarve të tjerë për Korrupsion

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë – Departamentin për Krime të Rënda, është dhënë fjala përfundimtare në rastin e Përmbarueses Private, Rrezarta Metaj e cila akuzohet për Keqpërdorim të Pozitës zyrtare si dhe dy të akuzuarve tjerë Muharrem Ahmeti dhe Ardian Maloku të cilët akuzohen për veprat penale: Legalizim i përmbajtjes së rreme dhe veprën penale… Continue reading Është dhënë fjala përfundimtare në rastin e Përmbarueses Private dhe dy të akuzuarve të tjerë për Korrupsion

Dështon të mbahet seanca ndaj të akuzuarve për Falsifikimin e dokumenteve

Sot në Gjykatën Themelore në Prishtinë dështoi të mbahet seanca ndaj të akuzuarave Mimoza Beqiri, Behare Bajramin, Ardian Hamitin dhe Betim Ismailin, po akuzohen për Falsifikimin e dokumenteve rreth regjistrimit të studentëve në Universitetin e Prishtinës. Kryetarja e trupit gjykues, gjyqtarja Medije Bytyqi konstatoi se prezent në seancë ishin e akuzuara Mimoza Beqiri, Behare Bajrami… Continue reading Dështon të mbahet seanca ndaj të akuzuarve për Falsifikimin e dokumenteve