|

Search
Close this search box.

Projekt i realizuar nga:

drejtesiasot.com justice today drejtesia sot rolpik.org website logo

Dështon të mbahet seanca e shqyrtimit gjyqësor në rastin ndaj oficerit të Shërbimit Korrektues në Burgun e Dubravës

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë ka dështuar të mbahet seanca e shqyrtimit gjyqësor në rastin ndaj Mentor Avdylaj, oficerit të Shërbimit Korrektues në Burgun e Dubravës, i cili akuzohet për veprën penale ‘Marrje ryshfeti’. Përveç dështimit të mbajtjes së kësaj seance, në këtë çështje penale shqyrtimit gjyqësor filloi rishtazi, për shkak të ndërrimit të njërit… Continue reading Dështon të mbahet seanca e shqyrtimit gjyqësor në rastin ndaj oficerit të Shërbimit Korrektues në Burgun e Dubravës

Mbahet seanca e radhës në rastin e të akuzuarve për Korrupsion dhe Organizim të lojërave të fatit

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë – Departamenti Special, është mbajtur shqyrtimi gjyqësor, në rastin ndaj të pandehurve Skënder Fetaj, Ramadan Latifi, Driton Haxhijaj, Arian Kastrati, Burim Ismajli, Ramadan Ibishi, Selatin Hoxha dhe Fisnik Ibishi, të cilët po akuzohen për veprat penale “Zbulimi i fshehtësisë zyrtare”, “Organizimi i skemave piramidale dhe bixhozit të paligjshëm” dhe “Mbajtja… Continue reading Mbahet seanca e radhës në rastin e të akuzuarve për Korrupsion dhe Organizim të lojërave të fatit

Dështon seanca e shqyrtimit gjyqësor në rastin “Toka”

Sot në Gjykatën Themelore Prishtinë ka dështuar të mbahet seanca e shqyrtimit gjyqësor ndaj të akuzuarve Azem Syla dhe të tjerëve të cilët akuzohen për vepra të ndryshme penale që lidhen me korrupsion e krimin e organizuar. Kryetari i trupit gjykues, gjyqtari Arben Hoti ka konstatuar se në seancën e sotme prezent ishin të akuzuarit,… Continue reading Dështon seanca e shqyrtimit gjyqësor në rastin “Toka”

Dështon të mbahet shqyrtimi gjyqësor ndaj të akuzuarit për Korrupsion

Në Gjykatën Themelore në Gjakovë, Departamenti për Krime të Rënda, ka dështuar të mbahet seanca gjyqësore ndaj të akuzuarit Avni Morina i cili po akuzohet se ka kryer veprës penale keqpërdorimi i detyrës apo autoritetit zyrtar. Në fillim të shqyrtimit, kryetari i trupi gjykues Ilir Rashkaj bëri të ditur se dy dëshmitarët që është planifikuar… Continue reading Dështon të mbahet shqyrtimi gjyqësor ndaj të akuzuarit për Korrupsion