|

Search
Close this search box.

Projekt i realizuar nga:

drejtesiasot.com justice today drejtesia sot rolpik.org website logo

Shtyhet seanca në afat të pacaktuar tek rasti ‘’Brezovica’’, kërkohet përjashtimi i trupit gjykues

Në Gjykatën Themelore në Pejë, Departamenti për Krime të Rënda, sipas agjendës së planifikuar do të mbahej seanca gjyqësore ndaj 12 të akuzuarve në rastin ‘’Brezovica’’ mirëpo e njëjta seancë është shtyer në një kohë të pacaktuar. ‘’Drejtësia Sot’’ ka siguruar informacione se përveç seancës së sotme që është shtyer për afat të pacaktuar, gjithashtu… Continue reading Shtyhet seanca në afat të pacaktuar tek rasti ‘’Brezovica’’, kërkohet përjashtimi i trupit gjykues

Përsëri dështon të mbahet seanca ndaj të akuzuarve për Korrupsion, mungon mbrojtësi i njërit nga të akuzuarit

Në Gjykatën Themelore në Pejë- Departamenti për Krime të Rënda ka dështuar të mbahet seanca e sotme ndaj zyrtarëve komunal të komunës së Deçanit, Ramë Melaj si Drejtor i Urbanizmit dhe Mbrojtjes së Mjedisit, Halil Tolaj si Drejtor i Drejtorisë së Inspektoratit dhe Jashar Hulaj si Shef i Sektorit për Inspekcion që të tre të… Continue reading Përsëri dështon të mbahet seanca ndaj të akuzuarve për Korrupsion, mungon mbrojtësi i njërit nga të akuzuarit

Dështon të mbahet seanca në rastin e ish-noterit të akuzuar për Korrupsion

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë gjatë ditës së djeshme ka dështuar të mbahet seanca e shqyrtimit gjyqësor në rastin e ish-noterit Sinan Visoka i cili akuzohet për “Keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar”, ndërsa të pandehurit Sejdi Bajogu, Muhamet Dragozhuba dhe Jonuz Zhinipotoku akuzohen se kanë kryer veprën penale “Falsifikimi i dokumenteve”, dhe po ashtu… Continue reading Dështon të mbahet seanca në rastin e ish-noterit të akuzuar për Korrupsion