|

Search
Close this search box.

Projekt i realizuar nga:

drejtesiasot.com justice today drejtesia sot rolpik.org website logo

Dështon seanca për të akuzuarit për Krim të Organizuar pas kthimit të rastit në rigjykim

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë, Departamenti Special, me kryetar të trupit gjykues Rrahman Beqiri, sot më datë 7 Qershor, ishte paraparë të mbahej seanca për të akuzuarit Muhamed Mangjolli, Hajdin Hoxha, Avni Mehana, Nehat Halili, Fehmi Veseli, Bajram Rexhepi, dhe Ibrahim Miftari, të akuzuar për veprat penale “Pjesëmarrja pse organizimi i grupit kriminal të organizuar”… Continue reading Dështon seanca për të akuzuarit për Krim të Organizuar pas kthimit të rastit në rigjykim

Përfundon shqyrtimi gjyqësor në rastin e 11 të akuzuarve për shpërthimet me granata në dy lokale në Prishtinë dhe Mitrovicë

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë është mbajtur seanca e shqyrtimit gjyqësor, ku Lundrim Beqiri, Bekë Salihaj, Adhurim Krasniqi, Valdrin Beqiri, Arianit Pllana, Kreshnik Kurti, Fidan Cakolli, Adnan Murtezi, Gentrit Ismajli, Diar Raçi dhe Egzon Cakolli po akuzohen për disa vepra penale, në lidhje me shpërthimin me granata në lokalet ‘Riza Hair Salon’ dhe ‘Missini’. Në… Continue reading Përfundon shqyrtimi gjyqësor në rastin e 11 të akuzuarve për shpërthimet me granata në dy lokale në Prishtinë dhe Mitrovicë

Mbahet seanca e shqyrtimit gjyqësor në rastin ndaj të akuzuarve për 400 KG kokainë

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë – Departamentin Special, është mbajtur seanca e shqyrtimit gjyqësor ndaj të akuzuarve Izet Sheqiri, Faton Vrajolli, Kadri Sheqiri, Kadri Brahimi dhe Fehmi Bytyqi për importim të 400 kg kokainë. Seanca ka vazhduar me dëgjimin e dëshmitarës M.H. Në pytjet e mbrojtësit të të akuzuarit Izet Sheqiri, av. Besnik Berisha, lidhur… Continue reading Mbahet seanca e shqyrtimit gjyqësor në rastin ndaj të akuzuarve për 400 KG kokainë