|

Search
Close this search box.

Projekt i realizuar nga:

drejtesiasot.com justice today drejtesia sot rolpik.org website logo

Vazhdon gjykimi ndaj të akuzuarit për keqpërdorim të informatës zyrtare

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë – Departamenti i Krimeve të Rënda ka vazhduar shqyrtimi gjyqësor kundër të pandehurit Xhemajl Syla i cili akuzohet për veprën penale “Keqpërdorim i informatës zyrtare”. I pandehuri Xhemajl Syla akuzohet se më 5 dhjetor 2018, si person zyrtar, udhëheqës i Divizionit për mbështetje të bizneseve dhe zhvillimeve regjional në Ministrinë… Continue reading Vazhdon gjykimi ndaj të akuzuarit për keqpërdorim të informatës zyrtare

Ish-inspektorët e komunës së Fushë Kosovës sërish lirohen nga akuza për korrupsion

Gjykata Themelore në Prishtinë sot ka shpallur aktgjykim lirues në rastin ku katër ish-inspektorët e komunës së Fushë Kosovës akuzohen për keqpërdorim të detyrës zyrtare. Në arsyetimin e këtij aktgjykimi, kryetari i trupit gjykues Gëzim Ademi theksoi se nga provat e administruara nuk është provuar se ish-inspektorët Valbona Ferati, Doruntina Dumani, Afrim Krasniqi dhe Mobere… Continue reading Ish-inspektorët e komunës së Fushë Kosovës sërish lirohen nga akuza për korrupsion

Dështon të mbahet seanca gjyqësore ndaj gjashtë zyrtarëve komunal të akuzuar për korrupsion

Në Departamentin e Krimeve të Rënda të Gjykatës Themelore në Pejë ka dështuar të mbahet gjykimi për korrupsion ndaj gjashtë zyrtarëve të Komunës së Istogut. “Drejtësia Sot” raporton se në këtë çështje penale po akuzohen Jashar Blakaj, Elfete Blakaj, Rexhep Blakaj, Rrustem Gashi, Isa Hoxhaj dhe Besart Dreshaj, që të gjithë zyrtarë me pozita të… Continue reading Dështon të mbahet seanca gjyqësore ndaj gjashtë zyrtarëve komunal të akuzuar për korrupsion

Dështon seanca gjyqësore në rastin e keqpërdorimeve me subvencione

Në Gjykatën Themelore Prishtinë – Departamentin Special ka dështuar seanca gjyqësore në rastin e njohur si “Subvencionet 1”, ku 12 persona akuzohen për keqpërdorim me subvencione në Agjencinë për Zhvillimin e Bujqësisë. “Drejtësia Sot” raporton se në këtë rast për veprat penale “Marrje ryshfeti”, “Keqpërdorim i detyrës apo autoritetit zyrtar” dhe “Mashtrim me subvencione” akuzohen… Continue reading Dështon seanca gjyqësore në rastin e keqpërdorimeve me subvencione