|

Search
Close this search box.

Projekt i realizuar nga:

drejtesiasot.com justice today drejtesia sot rolpik.org website logo

Vazhdon shqyrtimi gjyqësor ndaj ish- Kryetarit të Komunës së Malishevës dhe të tjerëve

Sot në Gjykatën Themelore në Prishtinë është mbajtur seanca e shqyrtimit gjyqësor në rastin ku ish-kryetari i Komunës së Malishevës Ragip Begaj së bashku me Hajdin Berisha, Bashkim Krasniqi, Malë Krasniqi, Bajram Hasani, Nazmi Kafexholli, Faton Thaqi dhe Ahmet Rrahmanaj akuzohen për keqpërdorim të detyrës zyrtare, shpërlarje të parave dhe mashtrim. Kryetari i trupit gjykues,… Continue reading Vazhdon shqyrtimi gjyqësor ndaj ish- Kryetarit të Komunës së Malishevës dhe të tjerëve

Vazhdon gjykimi ndaj të akuzuarit për keqpërdorim të informatës zyrtare

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë – Departamenti i Krimeve të Rënda ka vazhduar shqyrtimi gjyqësor kundër të pandehurit Xhemajl Syla i cili akuzohet për veprën penale “Keqpërdorim i informatës zyrtare”. I pandehuri Xhemajl Syla akuzohet se më 5 dhjetor 2018, si person zyrtar, udhëheqës i Divizionit për mbështetje të bizneseve dhe zhvillimeve regjional në Ministrinë… Continue reading Vazhdon gjykimi ndaj të akuzuarit për keqpërdorim të informatës zyrtare

Anulohet seanca gjyqësore ndaj zyrtarit korrektues të akuzuar për marrje ryshfeti

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë është anuluar seanca gjyqësore në gjykimin ndaj oficerit të Shërbimit Korrektues në Burgun e Dubravës, Mentor Avdylaj, i akuzuar për marrje ryshfeti. Seanca ishte caktuar të mbahej sot nga ora 13:10, por e njëjta nuk është mbajtur për shkak të mungesës së avokatit të të pandehurit Avdylaj. “Drejtësia Sot” raporton… Continue reading Anulohet seanca gjyqësore ndaj zyrtarit korrektues të akuzuar për marrje ryshfeti

Avancohen dy prokurorë në Prokurorinë Speciale të Republikës së Kosovës

Nga data 15 shtator 2023, Prokurorisë Speciale të Republikës së Kosovës (PSRK) do t’i shtohen edhe dy prokurorë të rinj, raporton “Drejtësia Sot”. Bëhet fjalë për prokurorin Shpëtim Peci dhe prokuroren Sebahate Hoxha-Pepaj, të cilët u vlerësuan si kandidatët më të suksesshëm në konkursin për avancim e dy prokurorëve në PSRK. Në prezantimin e raportit… Continue reading Avancohen dy prokurorë në Prokurorinë Speciale të Republikës së Kosovës