|

Search
Close this search box.

Projekt i realizuar nga:

drejtesiasot.com justice today drejtesia sot rolpik.org website logo

Dëgjohet një dëshmitarë në gjykimin ndaj ish-zyrtarëve të Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë – Departamentin Special ka vazhduar gjykimi ndaj të akuzuarve Bahri Nuredini dhe Driton Mehaj, ish-zyrtar të Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinë, të akuzuar për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar. Bahri Nuredini dhe Driton Mehaj sipas aktakuzës së ngritur nga Prokuroria Speciale akuzohen se kanë keqpërdorur detyrën zyrtare duke i mundësuar… Continue reading Dëgjohet një dëshmitarë në gjykimin ndaj ish-zyrtarëve të Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës

Dështon të mbahet seanca ndaj ish-Kryetarit të Komunës së Malishevës dhe të tjerëve

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë ka dështuar të mbahet seanca e shqyrtimit gjyqësor në rastin ku ish-kryetari i Komunës së Malishevës Ragip Begaj së bashku me zyrtarë tjerë akuzohen për korrupsion, shpërlarje të parave dhe mashtrim. Mbrojtësi i të akuzuarit Ragip Begaj, avokati Rrahman Krastrati i propozoi trupit gjykues që seancën e sotme ta shtyej… Continue reading Dështon të mbahet seanca ndaj ish-Kryetarit të Komunës së Malishevës dhe të tjerëve

Dështon të mbahet seanca ndaj Sami Lushtakut dhe të tjerëve

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë, ka dështuar të mbahet seanca e shqyrtimit gjyqësor në rastin ndaj Sami Lushtakut, Sheremet Jashari, Rrustem Rukolli, Rexhep Xhota, Skender Tahiri, Fatmir Mjaku e Bajram Dibrani, ku të njëjtit po akuzohen për krim të organizuar dhe pengim të dëshmisë apo procedurës zyrtare si dhe frikësimin gjatë procedurës penale. Në këtë… Continue reading Dështon të mbahet seanca ndaj Sami Lushtakut dhe të tjerëve

Mbahet seanca e radhës ndaj të akuzuarit për Marrje ryshfeti

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë – Departamenti i Krimeve të Rënda është mbajtur seanca gjyqësore në gjykimin ndaj oficerit të Shërbimit Korrektues në Burgun e Dubravës, Mentor Avdylaj, i akuzuar për marrje ryshfeti. I pandehuri Mentor Avdylaj në cilësinë e oficerit të Shërbimit Korrektues në Burgun e Dubravës, akuzohet se kishte marrë 2 mijë euro… Continue reading Mbahet seanca e radhës ndaj të akuzuarit për Marrje ryshfeti

Pranon fajësinë i akuzuari për Korrupsion në shqyrtim fillestar

Në Gjykatën Themelore në Pejë, Departamenti për Krime të Rënda, të mërkurën,  i akuzuari Abaz Foniqi ka pranuar fajësinë për veprën penale ‘’Konflikt interesi’’. Pranimin e fajësisë, i akuzuari Foniqi e ka bërë pas leximit të aktakuzës nga prokurorja Sahide Gashi. I akuzuari ka pranuar fajësinë dhe ka shtuar se është konsultuar mjaftueshëm me mbrojtësin… Continue reading Pranon fajësinë i akuzuari për Korrupsion në shqyrtim fillestar