|

Search
Close this search box.

Projekt i realizuar nga:

drejtesiasot.com justice today drejtesia sot rolpik.org website logo

Mbahet seanca e radhës në rastin e vrasjes së Oliver Ivanoviq

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë – Departamentin Special është mbajtur seanca e radhës në rastin e vrasjes së Oliver Ivanovic, në rastin ku, Nedeljko Spasojveiq, Rade Basara, Silvana Arsoviq, Marko Rashiq, Dragisha Markoviq, Zharko Jovanoviq dhe Nedeljko Spasojeviqit akuzohen për veprat penale “Pjesëmarrje ose organizimi i grupit kriminal të organizuar” lidhur me veprat penale “Keqpërdorim… Continue reading Mbahet seanca e radhës në rastin e vrasjes së Oliver Ivanoviq

Mbahet shqyrtimi fillestar ndaj të akuzuarit për Konflikt interesi

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë – Departamenti i Krimeve të Rënda, është mbajtur seanca e shqyrtimit fillestar ndaj të akuzuarit Remzi Selimi, i akuzuar për Konflikt interesi. Prokuroria Themelore me të akuzuarin kanë lidhur marrëveshje për pranimin e fajësisë me datë 28 dhjetor 2023 dhe në këtë rrjedhë mbrojtësi i të akuzuarit Remzi Selimi, avokati… Continue reading Mbahet shqyrtimi fillestar ndaj të akuzuarit për Konflikt interesi

Dështon të mbahet seanca ndaj ish-drejtorit të Drejtorisë Komunale të Arsimit në Drenas

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë, ka dështuar të mbahet seanca e shqyrtimit gjyqësor, ndaj të akuzuarit Sadik Tahiraj, ish – drejtor i Drejtorisë Komunale të Arsimit, në Drenas, i cili akuzohet për veprën penale “Keqperdorim i pozites apo autoriteti zyrtar”. Fillimisht, kryetari i trupit gjykues, gjyqtari Ngadhnjim Arrni ka konstatuar prezencën e palëve në procedurë,… Continue reading Dështon të mbahet seanca ndaj ish-drejtorit të Drejtorisë Komunale të Arsimit në Drenas

Gjilan-Aktgjykim lirues ndaj të akuzuarit për ‘Keqpërdorim të Informatës Zyrtare’

Sot në Gjykatën Themelore në Gjilan është mbajtur  seanca e rradhës gjyqësore ndaj të akuzuarit Gëzim Shala për veprën penale: Keqpërdorim i infotmatës zyrtare  neni 416 par.2 lidhur me par.1  të Kprk-së . Kryetari i trupit gjykues Islam Thaqi bëri shpalljen e aktgjykimit lirues ndaj të akuzuarit Gëzim Shala, lidhur me veprën penale si në… Continue reading Gjilan-Aktgjykim lirues ndaj të akuzuarit për ‘Keqpërdorim të Informatës Zyrtare’