|

Search
Close this search box.

Projekt i realizuar nga:

drejtesiasot.com justice today drejtesia sot rolpik.org website logo

Dështon të nis gjykimi ndaj të akuzuarit për Keqpërdorim të detyrës zyrtare

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë ka dështuar të mbahet seanca e shqyrtimit fillestar ndaj të akuzuarit Drilon Berbati, i cili akuzohet për keqpërdorim të detyrës zyrtare si dhe falsifikim të dokumentit zyrtar. Gjyqtari i rastit Ngadhnjim Arrni deklaroi se nuk ka kushte ligjore për fillimin e seancës së shqyrtimit fillestar, si pasojë e mungesës së… Continue reading Dështon të nis gjykimi ndaj të akuzuarit për Keqpërdorim të detyrës zyrtare

Përfundon shqyrtimi gjyqësor në rastin e Pal Lekaj dhe të tjerëve

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë – Departamentin Special është dhënë fjala përfundimtare në rastin ku ish-Ministri Pal Lekaj si dhe zyrtarët e Ministrisë së Infrastrukturës Eset Berisha, Nebih Shatri dhe Besim Tahiri, po akuzohen për veprën penale: Keqpërdorimi i pozitës apo autoritetit zyrtar. Sipas aktakuzës së Prokurorisë të akuzuarit Pal Lekaj, Eset Berisha, Nebih Shatri… Continue reading Përfundon shqyrtimi gjyqësor në rastin e Pal Lekaj dhe të tjerëve

Dështon seanca e shqyrtimit fillestar ndaj 12 zyrtarëve policorë dhe 2 doganierëve

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë, ka dështuar të mbahet seanca e shqyrtimit fillestar, ku zyrtarët policorë Artan Thaqi, Agron Bejtullahu, Afrim Deda, Avdi Përolli, Benon Këpuska, Isa Ibrahimi, Kreshnik Arllati, Malë Berisha, Mehmet Manxhuka, Sami Hajdari, Shaqir Krasniqi dhe Uran Mati si dhe doganierët Enis Turtulla dhe Senad Zherka, po akuzohen për veprën penale Marrje… Continue reading Dështon seanca e shqyrtimit fillestar ndaj 12 zyrtarëve policorë dhe 2 doganierëve

Shpallet aktgjykimi ndaj ish-zyrtarit policor për Keqpërdorim të detyrës zyrtare

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë është shpallur aktgjykimi ndaj të akuzuarit Jeton Menxhiqi, i cili po akuzohet se në cilësinë e zyrtarit policor ka keqpërdorur detyrën e tij zyrtare. Trupi gjykues sot me datë 26.01.2024, ka shpallur aktgjykimin me të cilin të pandehurin Jeton Menxhiqi, e dënoi me burgim me kusht prej 2 viteve, nëse… Continue reading Shpallet aktgjykimi ndaj ish-zyrtarit policor për Keqpërdorim të detyrës zyrtare

Dëgjohet një dëshmitare në rastin ndaj pronarit të kompanisë “Sallahu” dhe auditorit të MI-së

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë është mbajtur seanca e shqyrtimit gjyqësor në rastin ndaj drejtorit të Njësisë së Auditimit të Brendshëm në Ministrinë e Infrastrukturës, Begzat Musliu, si dhe të ish-drejtorit të kompanisë “Sallahu” Sh.P.K, Naim Sallahu, të akuzuar për Korrupsion. Në seancën e sotme u dëgjua dëshmitarja V.B, e cila mbante pozitën e Udhëheqëses… Continue reading Dëgjohet një dëshmitare në rastin ndaj pronarit të kompanisë “Sallahu” dhe auditorit të MI-së

Dështon seanca e shqyrtimit gjyqësor ndaj zyrtarëve të ATK-së dhe të tjerëve

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë – Departamentin Special, ka dështuar të mbahet seanca e shqyrtimit gjyqësor, ku tre zyrtarë të ATK-së, po akuzohen për veprën penale: Zbulimi i fshehtësisë zyrtare, ndërsa gjashtë të akuzuar tjerë për veprën penale: Organizimi i skemave piramidale dhe bixhozit të paligjshëm. Fillimisht, gjyqtari Valon Kurtaj ka konstatuar prezencën e palëve… Continue reading Dështon seanca e shqyrtimit gjyqësor ndaj zyrtarëve të ATK-së dhe të tjerëve

Dështon seanca e shqyrtimit gjyqësor ndaj të akuzuarve për Keqpërdorim të detyrës zyrtare

Sot në Gjykatën Themelore Prishtinë ka dështuar të mbahet seanca e shqyrtimit gjyqësor ndaj pesë të akuzuarve Zeqir Gashi, Qazim Reqica, Rexhep Gashi, Agron Hajrizi dhe Nazmi Musliu, për Keqpërdorim të detyrës apo autoritetit zyrtar dhe Tefik Hargaja, për veprën penale Mashtrimi Kryetari i trupit gjykues, gjyqtari Ngadhnjim Arrni ka konstatuar se në seancën e… Continue reading Dështon seanca e shqyrtimit gjyqësor ndaj të akuzuarve për Keqpërdorim të detyrës zyrtare