|

Search
Close this search box.

Projekt i realizuar nga:

drejtesiasot.com justice today drejtesia sot rolpik.org website logo

Dëgjohet një ekspert në rastin e të akuzuarve për Keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe Ushtrimi i ndikimit

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë – Departamentin Special, është mbajtur seanca e radhës ndaj të akuzuarve Betim Reçica, Leonora Limani, Isa Berisha dhe Mirdit Emini, zyrtarë të Ministrisë së Infrastrukturës, të akuzuar për veprat penale Keqpërdorim i detyrës zyrtare dhe ushtrim ndikimi. Në vazhdim të seancës mbrojtësi i të akuzuarit Betim Reçica, avokat Driton Muharremi,… Continue reading Dëgjohet një ekspert në rastin e të akuzuarve për Keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe Ushtrimi i ndikimit

Vazhdon seanca e shqyrtimit gjyqësor në rastin e të akuzuarve për Krim të organizuar

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë është mbajtur shqyrtimi gjyqësor, ku Lundrim Beqiri, Bekë Salihaj, Adhurim Krasniqi, Valdrin Beqiri, Arianit Pllana, Kreshnik Kurti, Fidan Cakolli, Adnan Murtezi, Gentrit Ismajli, Diar Raçi dhe Egzon Cakolli po akuzohen për disa vepra penale, në lidhje me shpërthimin me granata në lokalet ‘Riza Hair Salon’ dhe ‘Missini’. Fillimisht, gjyqtarja Suzana… Continue reading Vazhdon seanca e shqyrtimit gjyqësor në rastin e të akuzuarve për Krim të organizuar

Dështon të mbahet shqyrtimi gjyqësor ndaj të akuzuarve për Korrupsion

Në Gjykatën Themelore në Gjakovë, Departamenti për Krime të Rënda, ka dështuar të mbahet seanca gjyqësore ndaj të akuzuarve Bejtullah dhe Hazer Deliu të cilët po akuzohen për veprat penale Falsifikimi i parasë dhe Keqpërdorimi i detyrës apo autoritetit zyrtar. Në fillim të shqyrtimit, kryetari i trupi gjykues Sulltan Dobraj bëri të ditur se dy… Continue reading Dështon të mbahet shqyrtimi gjyqësor ndaj të akuzuarve për Korrupsion

Aktakuzë ndaj shtatë personave për Keqpërdorim të detyrës zyrtare, Organizim të skemave piramidale dhe bixhozit të paligjshëm

Prokuroria Themelore në Prishtinë, ka njoftuar opinionin publik se: “Njësiti për Krime Ekonomike dhe Korrupsion, pas zhvillimit të hetimeve, mbledhjes dhe analizimit të provave, ka ngritur aktakuzë ndaj të pandehurit S.N. (zyrtar policor) për veprat penale “Keqpërdorimi i pozitës apo autoritetit zyrtar” dhe  “Organizimi i skemave piramidale dhe bixhozit të paligjshëm” të KPRK-së, ndërsa ndaj të pandehurve Rr.K.,… Continue reading Aktakuzë ndaj shtatë personave për Keqpërdorim të detyrës zyrtare, Organizim të skemave piramidale dhe bixhozit të paligjshëm

Nga raportet policore dyshohet se dy gra kanë ushtruar dhunë fizike dhe psiqike ndaj një burri

Nga raportet policore 24 orëshe, është raportuar se dy gra kanë ushtruar dhunë fizike dhe psiqike ndaj një burri. Lidhur me rastin është arrestuar njëra e dyshuar dhe e njëjta pas intervistimit me vendim të prokurorit është liruar në procedurë të rregullt. Me këtë rast, gjatë 24 orëve të fundit janë raportuar gjithsej 5 raste… Continue reading Nga raportet policore dyshohet se dy gra kanë ushtruar dhunë fizike dhe psiqike ndaj një burri