|

Search
Close this search box.

Projekt i realizuar nga:

drejtesiasot.com justice today drejtesia sot rolpik.org website logo

Prishtinë-Bashkëshortja sulmon fizikisht bashkëshortin e saj

Nga raporti policor i 24 orëve të fundit raportohet se pas një mosmarrëveshje verbale  e dyshuara femër  me shtetësi të  Danimarkës e ka sulmuar fizikisht bashkëshortin e saj viktimën mashkull kosovar. Ngjarja ka ndodhur në Prishtinë dhe me vendim të prokurorit rasti shkon në procedurë të rregullt.

Për veprën e njejtë penale-Dhuna në familje, në këtë raport janë raportuar edhe 6 raste të tjera në regjione të ndryshme të Kosovës. Me një rast të njejtë të sulmit nga e dyshuara femër, është raportuar edhe një rast në Prizren kurse rastet e tjera të sulmeve nga të dyshuarit mashkull janë raportuar të kenë ndodhur me nga një rast në Lipjan, Viti, Malishevë dhe 3 raste në Gjakovë./Drejtësia Sot

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Twitter