|

Search
Close this search box.

Projekt i realizuar nga:

drejtesiasot.com justice today drejtesia sot rolpik.org website logo

Dhuna në Familje-339 raste të raportuara në Polici për tre muajt e fundit

Nga raportet 24 orëshe të Policisë së Kosovës, në tre muajt e fundit janë raportuar 339 raste të dhunës në familje. Këto raste janë të raportuara në muajin korrik, gusht dhe shtator të vitit 2023.

Kjo infografikë është krijuar në bazë të këtyre raporteve si dhe në bazë të censusit të fundit në Kosovë, ku edhe pse Prishtina është komuna me më së shumti raste të raportuara, bazuar në numrin e banorëve del të jetë e dyta, pas komunës së Gjakovës./Drejtësia Sot

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Twitter