|

Search
Close this search box.

Projekt i realizuar nga:

drejtesiasot.com justice today drejtesia sot rolpik.org website logo

Performanca e Gjykatave në trajtimin e rasteve të dhunës në familje dhe dhunës në baza gjinore në Kosovë

Në janar 2024, plotë 41 seanca të dështuara për dhunë në familje në gjykatat e Prishtinës, Prizrenit dhe Mitrovicë.

Kjo Infografikë publikohet në kuadër të #JUSTREACT, projekt i implementuar nga Grupi për Studime Juridike, i financuar nga Zyra e BE-së në Kosovë.

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Twitter