|

Search
Close this search box.

Projekt i realizuar nga:

drejtesiasot.com justice today drejtesia sot rolpik.org website logo

Ferizaj-Shpallet aktgjykimi ndaj të akuzuarit për Marrje ryshfeti

Sot në Departamentin për Krime të Rënda në Ferizaj është mbajtur seanca e rradhës ndaj të akuzuarit Bekim Kqiku për veprën penale: Keqpërdorim  i detyrës zyrtare nga neni 422 par.3 dhe veprës penale penale: Marrje ryshfeti neni 421 par.2  neni 77 i Kprk-së. Kryetari i trupit gjykues Ilir Bytyqi njoftoj palët prezente se sa i… Continue reading Ferizaj-Shpallet aktgjykimi ndaj të akuzuarit për Marrje ryshfeti

Është dhënë fjala përfundimtare ndaj të akuzuarve për Korrupsion

Në Gjykatën Themelore në Gjakovë, Departamenti për Krime të Rënda, këtë të hënë ka vazhduar shqyrtimi gjyqësor ku të akuzuar janë Adriana Qela-Baraku, Jeton Dalladaku, Gazmend Hoti për veprën penale ‘’keqpërdorimi i pozitës apo autoritetit zyrtar’’ në bashkëkryerje dhe Behar Ferizi për veprën penale ‘’deklarim i rremë nën betim’’. Pas përfundimit të procedurës së të… Continue reading Është dhënë fjala përfundimtare ndaj të akuzuarve për Korrupsion

Përfundon gjykimi ndaj 20 policëve të akuzuar për korrupsion

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë- Departamentin Special ka përfunduar shqyrtimi gjyqësor ndaj 20 policëve, të akuzuar për veprat penale “Keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar”, “Marrje ryshfeti”, “Kontrabandë me mallra” dhe “Mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve”. Të akuzuar në këtë rast janë:  Zvezdan Spasojeviq, Biljana Nedeljkoviq, Albert Maxhuni, Milija Milunoviq,… Continue reading Përfundon gjykimi ndaj 20 policëve të akuzuar për korrupsion

Dënohet me 3 muaj burgim dhe 500 euro gjobë i akuzuari për Dhënie ryshfeti

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë është shpallur aktgjykim fajësues në rastin ku akuzohet Hajdar Dili për veprën penale ‘Dhënie ryshfeti’. I akuzuari Hajdar Dili, i cili në seancën paraprake të ditës së sotme ka pranuar fajësinë për dhënie ryshfeti ndaj zyrtarit policor Sabri Shabani, i cili në po të njëjtin rast akuzohet për marrje ryshfeti… Continue reading Dënohet me 3 muaj burgim dhe 500 euro gjobë i akuzuari për Dhënie ryshfeti

Dështoi seanca gjyqësore për rastin ‘’Subvensionet’’ II

Sot në Gjykatën Themelore Prishtinë në Departamentin Special dështoi seanca ndaj pesë të akuzuarve për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar, marrje ryshfeti, dhënie ryshfeti dhe mashtrim me subvencione. Të akuzuar në këtë rast janë Luan Statovci, Sedat Shkodra, Berat Nika, Rasim Zekaj dhe Hazir Metaj.  Kryetarja e trupit gjykues Violeta Namani konstatoi se nuk… Continue reading Dështoi seanca gjyqësore për rastin ‘’Subvensionet’’ II

Pranon fajësinë i akuzuari për Dhënie ryshfeti, ndërsa veçohet procedura ndaj të akuzuarit tjetër për Marrje ryshfeti

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë është mbajtur seanca e shqyrtimit gjyqësor, në rastin ku të akuzuar janë Sabri Shabani për veprën penale ‘Marrje ryshfeti’ dhe Hajdar Dili për veprën penale ‘Dhënie ryshfeti’. Gjyqtari i rastit Gëzim Ademi njoftoi se Prokuroria e Shtetit ka prezantuar sot një marrëveshje për pranimin e fajësisë në raport me të… Continue reading Pranon fajësinë i akuzuari për Dhënie ryshfeti, ndërsa veçohet procedura ndaj të akuzuarit tjetër për Marrje ryshfeti