|

Search
Close this search box.

Projekt i realizuar nga:

drejtesiasot.com justice today drejtesia sot rolpik.org website logo

Dëgjohen tre dëshmitarë ndaj të akuzuarve për falsifikimin e dokumenteve rreth regjistrimit të studentëve në Universitetin e Prishtinës

Sot në Gjykatën Themelore në Prishtinë është mbajtur seanca ndaj të akuzuarave Mimoza Beqiri, Behare Bajramin, Ardian Hamitin dhe Betim Ismailin, të cilët po akuzohen për falsifikimin e dokumenteve rreth regjistrimit të studentëve në Universitetin e Prishtinës. Kryetarja e trupit gjykues, gjyqtarja Medije Bytyqi ka konstatuar se prezent në këtë seancë kanë qenë prokurori Halim… Continue reading Dëgjohen tre dëshmitarë ndaj të akuzuarve për falsifikimin e dokumenteve rreth regjistrimit të studentëve në Universitetin e Prishtinës

Ka dhënë mbrojtjen e tij i akuzuari për Korrupsion

Në Gjykatën Themelore në Pejë, Departamenti për Krime të Rënda, ka dhënë mbrojtjen e tij i akuzuari Dibran Fetahu i cili po akuzohet për veprën penale përvetësimi në detyrë. Shqyrtimi gjyqësor vazhdoi me leximin e provave materiale e më pas prokurorja e shtetit Lumturije Vuçetaj ka propozuar që përveç provave të cekur në aktakuzë si… Continue reading Ka dhënë mbrojtjen e tij i akuzuari për Korrupsion

Administrohen audioincizimet në rastin e 11 të akuzuarve për Krim të Organizuar

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë është mbajtur shqyrtimi gjyqësor i radhës, ku Lundrim Beqiri, Bekë Salihaj, Adhurim Krasniqi, Valdrin Beqiri, Arianit Pllana, Kreshnik Kurti, Fidan Cakolli, Adnan Murtezi, Gentrit Ismajli, Diar Raçi dhe Egzon Cakolli po akuzohen për disa vepra penale, në lidhje me shpërthimin me granata në lokalet ‘Riza Hair Salon’ dhe ‘Missini’. Në… Continue reading Administrohen audioincizimet në rastin e 11 të akuzuarve për Krim të Organizuar

Mbahet seanca ndaj të akuzuarve për Krim të organizuar

Sot në Gjykatën Themelore në Prishtinë është mbajtur seanca ndaj të akuzuarve Fatmir Musliji dhe Brahim Xhemajli, të cilët po akuzohen për krim të organizuar me narkotikë. Kryetari i trupit gjykues, gjyqtari Mentor Bajraktari ka konstatuar prezencën e palëve në procedurë. Për shkak se dëshmitarët gjenden jashtë vendit, prokurorja Merita Bina, ka propozuar që të… Continue reading Mbahet seanca ndaj të akuzuarve për Krim të organizuar

Mbahet shqyrtimi gjyqësor ndaj 2 policëve të akuzuar për Marrje ryshfeti

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë – Departamentin për Krime të Rënda, është mbajtur shqyrtimi gjyqësor ndaj ish zyrtarëve policor Lavdim Osmani dhe Lutfi Menxhiqi. Ish policët Osmani dhe Menxhiqi akuzohen nga Prokuroria Themelore në Prishtinë për shkak të veprave penale “Keqpërdorimi i pozitës apo autoritetit zyrtar” dhe “Marrje e ryshfetit”. Seanca ka vazhduar me dëgjimin… Continue reading Mbahet shqyrtimi gjyqësor ndaj 2 policëve të akuzuar për Marrje ryshfeti

Përfundon shqyrtimi gjyqësor në rastin e tre zyrtarëve të Komunës së Fushë-Kosovës

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë, Departamentin e Krimeve të Rënda, është mbajtur sot seanca e fundit lidhur me tre zyrtarët e Komunës së Fushë Kosovës, në rastin ku Jakup Tërnava, në cilësi të drejtorit të Drejtorisë për Gjeodezi, Kadastër dhe Pronë në Komunën e Fushë-Kosovës dhe zyrtarët Ejup Gërguri dhe Liridona Mustafa-Sadiku, po akuzohen për keqpërdorim të… Continue reading Përfundon shqyrtimi gjyqësor në rastin e tre zyrtarëve të Komunës së Fushë-Kosovës

Vazhdon shqyrtimi gjyqësor ndaj noterit të akuzuar për Korrupsion

Pejë- Në Gjykatën Themelore në Pejë, departamenti për krime të rënda, ka vazhduar shqyrtimi gjyqësor ndaj noterit Bashkim Stavileci i cili po akuzohet për veprën penale Keqpërdorim i detyrës zyrtare. Në fillim të shqyrtimit gjyqësor prokurorja e shtetit Valbona Disha-Haxhosaj i propozoi gjykatës që si palë të dëmtuar të ftohen dhe M.V.D, M.Z.D dhe M.T,… Continue reading Vazhdon shqyrtimi gjyqësor ndaj noterit të akuzuar për Korrupsion